0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

De toekomst van vrijetijdsparticipatie. Maak het mee.

Bevraging meerjarenplan demos en publiq

Kan iedereen mee? Kunnen alle Vlamingen en Brusselaars volop gebruik maken van het aanbod aan sport, cultuur en jeugdwerk? Wat brengt mensen tot deelnemen? Wat is een rem? En vooral: wat brengt de toekomst? 

In een gezamenlijk traject gaan publiq en Demos op zoek naar deze antwoorden. Beide organisaties hebben vandaag de taak om vrijetijdsparticipatie te bevorderen. 

Publiq doet dit met instrumenten zoals de UiTPAS en UiT in Vlaanderen. Demos doet dit met VRIJUIT en procesbegeleiding. Demos begeleidt niet alleen lokale netwerken, maar ook projecten en samenwerkingsverbanden van cultuur-, jeugd en sportaanbieders die inzetten op gelijke participatiekansen en een gelijker speelveld. Publiq en Demos delen heel wat kennis met professionals in de jeugd- sport- en cultuursector. 

Beide organisaties willen hun ambities neerschrijven in een nieuw beleidsplan 2022-2027. En daarvoor hebben we jou nodig.

We bezorgen deze enquête aan de vele mensen en organisaties waar publiq en Demos dagelijks mee werken. Het is belangrijk om te weten hoe je organisatie kijkt naar vrijetijdsparticipatie. 

Je kan deze enquête invullen tot en met 15 april 2021. Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 20 minuten. Je input is heel belangrijk voor ons.

De resultaten van dit traject moeten publiq en Demos zicht geven op de toekomst: noden uit het veld, onderbelicht aanbod, nieuwe doelgroepen, tendensen en praktijken. Vanaf de tweede helft van april organiseren we een aantal thematische sessies.

We schrijven samen de toekomst!