0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Cultuurkuur 2020

 

 

Beste,

 

Fijn dat je meewerkt aan onze enquête over Cultuurkuur.

 
Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld een 5-tal minuten.
 
Geef je persoonlijke mening over de website.  Er zijn geen juiste of foute antwoorden. Uiteraard gebeurt de verwerking van de enquête volledig anoniem.
 

Je kan op ieder ogenblik het invullen onderbreken door linksonder op 'Hervat later' te klikken. Je antwoorden worden dan opgeslagen en je kan later terugkeren om de vragenlijst af te werken.

Wanneer je de vragenlijst helemaal afgerond hebt, krijg je de kans mee te dingen naar één van de tien boekenbonnen ter waarde van 50 euro.

 

Heb je vragen over deze enquête? Contacteer dan vragen@cultuurkuur.be.

 

Hartelijk dank voor je medewerking! Jouw feedback helpt ons Cultuurkuur te verbeteren, ook in deze uitdagende tijden. 

 
CANON Cultuurcel en publiq

 

 

 

Deze enquête is anoniem.

De gegevens die worden vastgelegd over de enquête die u heeft ingevuld bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.