Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.

Dialoogsessies - de toekomst van vrijetijdsparticipatie


Wat is de toekomst van vrijetijdsparticipatie? 
Maak het mee op onze dialoogsessies!

Kan iedereen mee? Kunnen alle Vlamingen en Brusselaars volop gebruik maken van het aanbod aan sport, cultuur en jeugdwerk? Wat brengt mensen tot deelnemen? Wat is een rem? En vooral: wat brengt de toekomst?  

In een gezamenlijk traject gaan publiq en Demos op zoek naar deze antwoorden. Beide organisaties hebben vandaag de taak om vrijetijdsparticipatie te bevorderen.

  • publiq doet dit met instrumenten zoals de UiTPAS en UiT in Vlaanderen.
  • Demos doet dit met VRIJUIT en procesbegeleiding. Demos begeleidt niet alleen lokale netwerken, maar ook projecten en samenwerkingsverbanden van cultuur-, jeugd en sportaanbieders die inzetten op gelijke participatiekansen en een gelijker speelveld. 

publiq en Demos delen heel wat kennis met professionals in de jeugd- sport- en cultuursector. Beide organisaties willen hun ambities neerschrijven in een nieuw beleidsplan 2022-2027. En daarvoor hebben we jou nodig. 

Eind april organiseren we samen een aantal online sessies waarop we met jou in dialoog willen gaan. 

  • Een sessie duurt ongeveer twee uur. 
  • Je hoeft je niet specifiek voor te bereiden. Je hoeft enkel wat tijd te reserveren om mee de toekomst te helpen schrijven door je inzichten te delen, met de andere deelnemers en met ons. 
  • Elke sessie wordt begeleid door een moderator en medewerkers van publiq en Demos.

Alvast dank om je in te schrijven!